Laddar inför kundkväll i butiken SagoPalatset 18/8!

Nu är hela personalstyrkan tillbaka på kontoret efter semesterperioderna. Det är själv min andra dag efter semestern och när man tittar ut genom fönstret känns det nästan redan som höst. Vad fort det går! Undrar om sommaren är över än?
Trots att man är borta i fyra veckor kommer man in i arbetet igen på nolltid. Idag har det packats nallar i vanlig ordning. På Brigbys förbereds det för fullt inför Formex-mässan 1-4 september.

I butiken SagoPalatset förbereder vi för vår kundkväll på torsdag 18/8. Liksom tidigare eventkvällar kommer vi ha fina erbjudanden, bjuda på bubbel och godis, samt goodiabags till alla som handlar. Det ska bli riktigt kul! Som en liten avslutning på sommarrean har vi upp till 70% rabatt på tidigare Villervallakläder. Alla Villervallas nyheter har vi 15% rabatt på, samt 20% rabatt på alla leksaker. Festen börjar kl 18 efter ordinarie öppettider och vi har dörren öppen ända till kl 21. Ett utmärkt tillfälle att fynda! Välkomna in på Verkstadsgatan 7 i Kalmar (bredvid Leos lekland)! Hoppas att många dyker upp : )

Ny ska jag ner i butiken igen och fortsätta göra fint inför torsdag.

Kram från Madde


Den 7 aug vänskapens dag

Vad är egentligen viktigare i livet än just vänner. Vi på Nallebudet fick lite hjälp av våra vänner på facebook att lista ut att vänskapsdagen firas första söndagen i augusti vilket är på söndag. www.facebook.com/nallebudet
På vår facebooksida ska jag göra iordning en fin liten bild som ni kan använda att skicka till vänner och bekanta på söndag. Redan i veckan kan man skicka en hälsning med en nalle från Nallebudet och kanske passar det med något av våra fina vänskapspaket.
Vi önskar alla våra vänner och kunder en underbar helg.
Varma sommarhälsningar
Vi på Nallebudet
www.nallebudet.se

RSS 2.0