Största nyheten hittills - Nallebudet växer!

Full fart framåt! Det är otroligt kul att vi äntligen har kommit igång med försäljningen av våra stora nallar. En tanke som har legat och grott en tid och nu har vi äntligen lösningen på hur vi ska leverera dem. Detta utan att gå ifrån vår grundidé med snabb leverans direkt hem i brevlådan. Vi vakuumpaketerar nallarna! På så sätt ryms de fortfarande i den platta asken och levereras på samma sätt som våra tidigare nallebud. Dessutom är det en riktigt häftig upplevelse att öppna paketet genom att klippa bort plasten till nallen och se hur den växer till sin rätta storlek! Hur kul som helst!

Vi har dessutom fått upp en mellanstorlek med olika djur som nu också kan leverera alla fina hälsningar. Varför inte låta en liten gris komma med en hälsning och present? : ) Både våra stora och mellannallar passar ju också perfekt för små barn att leka med. Idéerna sprudlar och variationen blir bara större.

Dessutom är vi stolta över att vårt leveranssätt av nallarna är bra ur ett miljöperspektiv. Eftersom nallarna levereras med brevbäraren samtidigt som övrig post delas ut, krävs det ingen extra personal som kör en extra runda för att få fram nallen. Underbart att göra flera goda gärningar på en gång : )

Stor nalle med polkastång och barnhalsband Gris med armband. Ca 20 cm.


Vi är så exalterade över att se hur vi hela tiden kan utveckla sidan och utöka vårt sortiment här på Nallebudet. Packningen inför mors dag är också i full gång. Det är många som har bra framförhållning och vill uppvakta sina mammor : ) Vi har flera nya morsdagspaket i år och det händer grejer hela tiden.

 

Vår Facebooktävling håller på för fullt fortfarande. Varje fredag drar vi en ny vinnare av ett gratis nallebud. Tävla här.

 

Ha det så gott alla!

Kram från Madde i ett regnigt och grått Kalmar : )



RSS 2.0