Nytt från Villervalla

Det är väldigt spännande dagar hos oss!! Massor av nyheter från Villervalla ska upp.... såååå fina saker i butikern SagoPalatset på Verkstadsgatan 7. Det är riktigt bra barnkläder. :)

Ha det gott
Hälsningar
Hanne
www.nallebudet.se

Skönt med vardag

Hej!
I veckan har jag varit på Entreprenörskapsmöte i Stockholm och övriga skött ställningarna på kontoret. Butiken har gått bra då vi haft rea på Villervalla och nästa vecka ska vi ju få upp alla Villervallas nyheter. Åtta stora kartonger står uppe på kontoret. Det är verkligen superfina kläder så vi ser mycket fram emot det.

Entreprenörskapsmötet var väldigt givande. Kul att träffa politiker, bloggare och andra företagare. Alla var överens om att valdebatten lite för mycket handlar om hur vi ska använda skattemedel och inte om hur vi får ökade skatteintäkter som den borde göra. Om vi kan få landets företag att gå bättre så finns det ju då mer pengar till en ökad välfärd något som jag tror alla svenskar är överens om. Bättre skola, vård och omsorg kan nog alla skriva under på.

Nä nu plingade det ner i butiken igen så jag pyser.
Ha det gott
Hälsningar
Hanne

www.nallebudet.se
www.sagopalatset.se


Full fart framåt:)

Efter en fantastisk Formexmässa i Stockholm är vi nu hemma igen. Det var den bästa mässa som vårt dotterbolag Brigbys haft och då har vi varit där i 25 år. Verkligen superkul! I butiken SagoPalatset har vi nu 50 % rea då vi fick in nyheterna lite tidigare:) Dags att rensa upp lite så passa på. :) Även 10 % på alla leksaker.

Anmäler ni er till SagoPalatsets nyhetsbrev i butiken så kommer det nog en rabattkupong på det nya sen:)

Hursomhelst så är vi något trötta nu efter en hektisk period i och med mässan. Nallebudet ska ju snart få sin nya site och vi kommer inom kort att öppna i Norge så här är det ingen vila.

Diarydreams som är en e-butik som varit eftersatt i något år har vi nu bestämt oss för att stänga ner så att vi kan ha liiite mer fokus:)

Ha en fortsatt skön vecka
Hälsningar
Hane

TV reklam och packning

Hej!

Denna veckan har butiken gått för högtryck. Vi har haft en tv reklam med en galen kanin som hoppar:) Verkar ha funkat ok. Tanken var främst att sprida att vi säljer Villervalla barnkläder. Just nu har vi också 30 % rabatt på mycket Villervalla och 10 % på alla leksaker. Gör säkert sitt till:)

Den populära Villervallahörnan

Imorgon bär det av till Stockholm och Formex. Ska bli jättekul. Jag och Johan har ju inte varit med företaget upp några år i och med att vi fick tvillingar för ett år sedan. Men nu är vi ett stort gäng som åker och 84 kvadratmeter att fylla med leksaker från dotterbolaget Brigbys.

I veckan lanserade vi ju denna nya kalmarposten.se och vi har flera lanseringar som kommer inom kort.

Ha det fint
Hälsningar
Hanne
www.nallebudet.se
www.sagopalatset.se


Kaos med leveransen till mässan och sommarrea

Hej!

Det är skönt att vara tillbaka från semestern men vi har haft två tuffa dagar på Nallebudet.

I förrgår avslutade vi i och för sig dagen med trevligheter. Vi hade spelkväll. I butiken SagoPalatset säljer vi ju massor av roliga spel och nu tänkte vi att vi faktiskt skulle veta exakt vad det är vi säljer. Det visade sig vara en hit och blev en väldigt trevlig kväll.

Igår blev det sent för DHL meddelade att skulle våra 7 pallar till Formex i Stockholm komma fram i tid behövde de gå idag på morgonen. Det blev fullt kaos då allt skulle packas klart igår. Nu står det färdigt och redo för hämtning men de kommer visst först imorgon:) Jisses!!

Det är ju dotterbolaget Brigbys som ställer ut på Formex och det ska bli jättekul att komma dit.

I övrigt lanserar vi idag www.Kalmarposten.se från vårt dotterbolag I-Gallerian. En mkt trevlig site där vår roll främst varit det tekniska.  Inte minst kan både privatpersoner och företag ha med sina bloggar där så att man på ett ställe verkligen kan få en känsla av vad som händer i regionen. Har du en blogg och vill vara med så bara maila dem eller oss.

Jag håller också mkt på med Bamsebudet i Norge som ska lanseras inom kort. Ska bli väldigt spännande.

Vi har även sommarrea på Nallebudet om du köper via följande länk: www.nallebudet.se/rabatt/sommarrea2010

Förtom reklamfilmen för vår butik så sponsrar ju också Nallebudet TV4a vädret. Ska bli spännande att se vad det ger.


Ha en forsatt bra sommar
Hälsningar
Hanne

Sommarrusch i butiken!

Nu är det sommar och solen lyser med sin frånvaro här i Kalmar idag. Himlen är igenmulen och regn är nästan mer förekommande än uppehåll. Positivt är dock att vi har att göra här på kontoret. Jimmy och Kristin har semester den här veckan också, sedan är alla semestrarna avklarade. Jag har haft mina två veckor och de bjöd på strålande sol och mycket bad och grillkvällar, vilket jag är mycket nöjd med : ) Nu är det återigen full fokus på arbetet.

Formexmässan hägrar för Brigbys och nästa vecka åker vi upp till Stockholm där vi ska ägna första dagarna åt uppbyggnad av vår monter. På torsdag den 12:e augusti öppnar mässan och då hoppas vi på många besökare och riktigt bra försäljning.

Nallarna packas i vanlig ordning här på Nallebudet och vår vikarie Tina är en riktig fena på att hantera ordrarna. Det har varit mycket att göra i vår fysiska butik Sagopalatset idag, vilket är otroligt roligt. Villervallarean på 30% är outstanding ett stort dragplåster, men även våra andra produkter är uppskattade. Idag började vår tv-reklam för butiken sändas, TV4 i Kalmar län. Även Nallebudet sponsrar vädret. Det är väldigt spännande och vi hoppas på mycket positiv respons.

Nu är det dags att jobba en stund till innan jag avrundar min arbetsdag!
Ha en fortsatt bra vecka och en skön sommar.

Varma kramar
Madde

RSS 2.0