Förberedelser inför julen

Hej!
Nu är det hög tid att börja planera för julen. Jag har precis färdigställt ett nyhetsbrev som ska skickas i natt med lite rabatt på julhälnsingar. Om ni inte är anmälda så passa på och gör det på er hemsida. Skickar ofta ut rabatter av olika slag.

SagoPalatset har främsta fokus just nu. Det är en väldigt bra sida att handla julklappar till sina barn på. Nedan ser ni vår annons som varit med i föräldrar och barn nu. Det är Hasse på Says Who som har gjort den och vi är mycket nöjda. www.sayswho.se

Skippa julstressen, handla julklappar på SagoPalatset

När man ska skicka ut ett nyhetsbrev är det inte alltid helt enkelt att veta vad man ska ha med. Vi har tyckt att det är väldigt viktigt att kunden anmäler sig aktivit. Dvs man ska inte behöva klicka ur något om man inte vill ha det utan klicka i om man vill. Kanske låter löjligt men det är inte roligt att få massa utskick som man inte vill ha.

Vi har också högaktivietet på www.jultips.nu just nu. Där har vi ett väldigt intressant utbud av produkter från flera olika internetbutiker. En jätte bra sida att gå in på om man behöver inspiration.

Hoppas nu bara tekniken håller och nyhetsbrevet går som planerat:)

Han en fortsatt bra kväll.
Hanne
www.nallebudet.se

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kommer det att finnas någon söt tomtenalle i år?

2008-11-24 @ 22:43:15
Postat av: Hanne

Hej! Det kommer det absolut att göra. En väldigt söt dessutom. Är redan uppe på vår hemsida.

Ha en skön kväll

Hälsningar

Hanne

2008-11-24 @ 22:48:54
URL: http://www.nallebudet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0