Nya tillbehör

Tänkte slå ett slag för våra nya nallebuds-tillbehör på hemsidan. Vi har skickat upp 11 stycken nya skimrande smycken i alla dess färger och storlekar. Det är olika armband, örhängen och halsband. Allt för att göra den vackra kvinnan ännu vackrare. Vi har också lagt upp ett antal kromade nyckelringar som är ganska läckra faktiskt. Perfekta julklappar


.

Sist men inte minst har vi även (äntligen, hehe) lyckats få upp de där engelska paraplyerna som vi flyttat runt på lagret sedan i våras tror jag. Va skönt! Gröna o bruna e dom.

Välkomna in o kika på Nallebudets hemsida.www.nallebudet.se

Jimpan

Förberedelser inför julen

Hej!
Nu är det hög tid att börja planera för julen. Jag har precis färdigställt ett nyhetsbrev som ska skickas i natt med lite rabatt på julhälnsingar. Om ni inte är anmälda så passa på och gör det på er hemsida. Skickar ofta ut rabatter av olika slag.

SagoPalatset har främsta fokus just nu. Det är en väldigt bra sida att handla julklappar till sina barn på. Nedan ser ni vår annons som varit med i föräldrar och barn nu. Det är Hasse på Says Who som har gjort den och vi är mycket nöjda. www.sayswho.se

Skippa julstressen, handla julklappar på SagoPalatset

När man ska skicka ut ett nyhetsbrev är det inte alltid helt enkelt att veta vad man ska ha med. Vi har tyckt att det är väldigt viktigt att kunden anmäler sig aktivit. Dvs man ska inte behöva klicka ur något om man inte vill ha det utan klicka i om man vill. Kanske låter löjligt men det är inte roligt att få massa utskick som man inte vill ha.

Vi har också högaktivietet på www.jultips.nu just nu. Där har vi ett väldigt intressant utbud av produkter från flera olika internetbutiker. En jätte bra sida att gå in på om man behöver inspiration.

Hoppas nu bara tekniken håller och nyhetsbrevet går som planerat:)

Han en fortsatt bra kväll.
Hanne
www.nallebudet.se

So far so good

Nu har Nallebudet rullat på den nya servern sen tre i natt. Än så länge verkar det gå utmärkt. Sidan är påtagligt snabbare och alla test indikerar att det fungerar...ska inte ropa hej riktigt än:)

Johan kommer att åka till kontoret om någon timma och skicka iväg de Nallebudet som ska gå idag söndag.

Nästa vecka kommer vi att börja fokusera på julen. Nallebudet är ju ett utmärkt julkort kanske framförallt till de som är nära.

När vi började tänkte vi på Nallebudet som mer än ett vykort mindre än en present. I dagsläget kan man ju lägga med diverse tillbehör som minst sagt gör det till en fin present. Tanken är dock kvar, Nallebudet är perfekt när ett pappersjulkort är för lite men en julklapp för mycket.

www.nallebudet.se

Ha en fortsatt bra söndag.

Hanne

....äntligen klart 03.00

Det blev en lång natt och nu ska jag stupa i säng. Äntligen ligger Nallebudet på nya servrar som förhoppningsvis gör det mycket enklare för kunderna. Förhoppningsvis ska det funka utan problem:)

Nattinatt
Hanne

Om Nallebudet & Co AB och dess organisation

Nallebudet & Co AB är ett spännande tillväxtföretag med flera olika ben främst inom e-handel. Hjärtat i företaget är www.nallebudet.se. Genom den internetbutiken beställer man en nalle med en hälsning som skickas till den man önskar. Ett charmigt alternativ till blommor. Detta koncept har sedan franchisats till flera olika länder.

Företaget har också internetbutikerna sagopalatset.se som säljer leksaker och diarydreams.com som säljer spaprodukter och dagböcker.

Nallebudet & Co AB har också ett dotterbolag som heter Igallerian AB. Det är ett bolag som hyr ut internetbutiker till andra som vill arbeta med e-handel. I företaget finns också marknadsföringssiterna www.jultips.nu och www.dinapresenter.se

Vår misson är: Schyssta affärer på nätet. Med det vill vi säga att vi bryr oss om våra kunder, vi vill att våra produkt ska vara av allra bästa kvalitet och vi vill hjälpa folk att bry sig om varandra.

Nallebudet grundades 2004 av Hanne Lindqvist och Johan Deverén. Förutom dessa två är även Jimmy Sebestyén heltidsanställd på företaget. Timmanställda är Madeleine Landin och Nadja Krüger. I Karibien finns också Patrik Kinander som är vår tenkiker på heltid och hans sambo Sofia Wirberg som jobbar med vår design. Fredrik Granvik arbetar också med vår design och är också backuptekniker. Fredrik, Patrik och Sofia är också delägare i Nallebudets dotterbolag I-gallerian AB. 

Serverbyte mitt i natten

Hej!
Klockan är midnatt och det är lördag. På Nallebudet är det trots det spännande saker på g. Jag sitter just nu vid datorn hemma och pratar med vår tekniker i Karibien. Där är klockan bara 19.00 och vi håller på att flytta Nallebudet till nya servrar. Vi har märkt att det har gått långsamt på sistånde. Eftersom servrarna har stått i USA misstänker vi att det är bandbredden över Atlanten som har spökat.

Det är en stor procedur att byta servrar dock. Mycket som kan gå fel och något som nästan alltid strular är olika teckekodningar. ÅÄÖ blir nästan alltid fel:)

Jag väntar just nu på besked på huruvida jag kan börja göra testköp innan vi genomför den slutgitliga flytten. Spännande:)

Ha en fortsatt bra Lördagskväll.

Hälsningar
Hanne

Nallebudets blogg

Hej!

Nu har vi tagit det stora beslutet att börja blogga. Det var inte helt enkelt men jag hoppas vi ska klara det bra.

Vi kommer att blogga om hur det är att vara företagare och hur det är att jobba på/med Nallebudet. Vi kommer att ha inlägg från olika personer och hoppas att vi ska få möjlighet att ha intressanta gästbloggare.

Nallebudet & Co AB är ett företag som arbetar med E-handel på en rad olika områden. VI hyr bland annat ut internetbuttiker till andra genom dotterbolaget www.igallerian.se

I det bolaget har vi också marknadsförigssiterna www.jultips.nu och www.dinapresenter.se

Framför allt Jultips är ju högaktuell i dessa tider.

Förtillfället har vi två praktikanter som bidrar mycket i verksamheten. De viker askar, uppdaterar jultips och dinapresenter, jobbar med nya Sagopalatset och har hjälpt oss att få ordning på bloggen. Dessutom höjer de stämningen ytterligare i vilket vi alla på Nallebudet uppskattar.

Förutom att skriva detta inläggg sitter jag just nu och chattar med Nikki som har Nallebudet i england, Patrik, vår tekniker som bor i Karibien samtidigt som skrivbordet är fullt med räkenskapspapper, bokföringen ska in i morgon :( Jag försöker intala mig att det är kul men nu börjar stressen komma... ska var klart imorgon.

Ha en fortsatt bra dag.

Hälsningar
Hanne

RSS 2.0