Vitt på marken och julförberedelserna är igång

Vinterns första snö har nu även nått Kalmar. Trots kylan är det betydligt bättre än föregående dagars konstanta regnande. Dessutom fylls man direkt med massa julkänslor så fort det blir vitt på marken, åtminstone är det så för mig. Eftersom jag är en sådan julälskare har jag sett fram emot att få pynta och förbereda inför julen här på företaget. Butiken Sagopalatset ska göras iordning inför julskyltningen nu på söndag och tisdagen den 7:e december kommer vi ha en glöggkväll i butiken. Vi välkomnar alla in till oss för att äta pepparkakor, dricka glögg och kolla in våra julklappstips. Under hela kvällen kommer vi ha rabatt på största delen av vårt sortiment som innefattar Villervallakläder och leksaken från Djeco, Jellycat och Tatiri etc.

Inför jul ska det även komponeras nya nallepaket och tillbehör till våra nallebud på www.nallebudet.se. Bilden nedan visar vår superfina tomtenalle som är vår populäraste nalle att skicka inför jul. Vi lägger upp nya produkter hela tiden på vår nylanserade site www.sagopalatset.se. Det finns många perfekta julklappar till barn i alla åldrar : )

Det är helt enkelt fullt upp att göra här på kontoret, uppe på Brigbys lager samt nere i butiken och hela styrkan jobbar på helvarv.

Hoppas det är bra med er alla i kylan!
Ha det gott så länge och lycka till med alla julförberedelser!

Kramar Madde



Julen närmar sig

Dessa tider går åt för fullt till att förbereda julverksamheten.
Sagoplatset ska pyntas och Nallebudet ska få nya paket på sidan.

Sagopalatset.se har ju en helt ny butik. Om ni går in där så kan ni ange facebook som rabattkod så får ni 20 % rabatt.

Ha en fortsatt bra vecka
Hälsningar
Hanne

RSS 2.0