Några rader från kontoret

Idag är sista fredagen i september och hösten står för dörren. Här i Kalmar är vädret fortfarande helt suveränt.

Nästan hela företaget är idag samlat på kontoret. Vi har 3 förträffliga praktikanter som är nergrävda i intressanta arbetsuppgifter. Busiga Viktor, coola Linus och lilla söta Amanda.

En viss oskärpa finns dock för det är ett himla tjat om mat just nu. Viktor har inte ätit frukost så han frågar ideligen om vart vi ska äta lunch. Samtidigt som Linus är sugen på pizza så tar Amanda fram en hemagjord pizzabit som fyller kontoret med en väldoft som sätter sig djupt i oss alla. För att inte detta ska vara nog så börjar Madde att prata om semlor. Semlor nu! I september. Ja jag säger då det. Jag själv ser fram mot mina goda körsbärstomater som jag tagit med idag, mmm mums.

 

Ja så här har vi på nallebud-kontoret, hu!

 

Jobbmässigt har det varit några häktiska veckor med att få ordning på Brigbys samtidigt som massa fina nallebud måste skickas för att glädja nya mottagare. Så det är mycket att pyssla med.

Nästa vecka planerar vi att skicka ut ett nyhetsbrev till er alla som är anmälda till detta. Något att se fram emot. Här finns ju även rabattlänkar till trevliga erbjudanden. Så det är bara att passa på att glädja en vän och skicka ett nallebud.

 

Tack för idag // jim


RSS 2.0