Påskyra på Nallebudet

Solen skiner utanför fönstret och vårkänslorna börjar bli alltmer påtagliga! Nu är påskpackningen i full gång här på Nallebudet. Här skickas det många påskharar och påskkäringar med hälsningar och tillbehör! Vi har nya påskpaket för i år och Zebeda har tagit fram en presentförpackning med fantastiskt goda chokladägg bara för oss. Det är otroligt kul. Den här arbetsveckan är ju lite kortare och det är mycket som ska hinnas med innan påskhelgen : )

För er som är intresserade att vara med i utlottning av ett gratis nallebud varje fredag, klicka här och gå med i vår facebooktävling!

I butiken Sagopalatset har vi fått in ännu fler Villevallanyheter. Kom in och ta en titt på Verkstadsgatan 7 i Kalmar! : ) En hel del av våra produkter finns också på www.sagopalatset.se.

Ha det så gott alla!
Kram Madde

Hanne Lindqvist blir kursledare på e-handelsutbildning

Nallebudets grundare Hanne Lindqvist brinner för entreprenörskap och ofta ute och föreläser om företagande. Hon vill inspirera och uppmuntra folk till att våga starta eget. I vår kommer hon även att vara kursledare på Nybro Brunn. Hanne ska hålla i en e-handelsutbildning vid 10 tillfällen mellan 19 april och 16 juni. Kursen är passande för företagare som vill starta upp och komma igång med en e-butik.  Det är även en bra möjlighet för personer som går i tankarna att starta ett e-handelsföretag. De kan nu få hjälp med att komma igång med verksamheten och känna på hur det är. Varje deltagare blir tilldelad en e-butik som de får arbeta med under kursens gång och Hanne kommer att gå igenom alla steg vad gäller det praktiska arbetet med butiken. Efter avslutad kurs ges möjligheten för deltagarna att göra sin fiktiva butik till en verklig butik.


-Det är en fantastisk möjlighet att få ta del av hur man verkligen bedriver e-handel. Vi kommer att ge allt stöd vi kan för att alla deltagare verkligen kan öppna sin butik när kursen är slut. Förhoppningen är att vi kan avsluta med stor invigning av flera nya butiker på nätet, säger Hanne Lindqvist.

Detta är ju otroligt spännande och vi hoppas på riktigt positiv respons!

Ha det gott alla och hoppas vårsolen skiner hos er också!

Kram Madde


RSS 2.0