Nya krafter inför hösten och nyanställning för Brigbys!

I fredags samlades företagets alla anställda för en eftermiddag av teambuilding. Calle Jönsson från TrainingLab hade kommit från västkustens Halmstad till ostkustens Kalmar för att vägleda oss genom denna dag. Det var en otroligt spännande och inspirerande eftermiddag som skulle leda till starkare gemenskap och en betydligt större personkännedom mellan oss på Nallebudet & Co, samt Brigbys. Alla gick vi därifrån med ett leende på läpparna och taggade att sätta det i praktiken som vi hade tagit till oss.

Brigbys nyanställde utesäljare, Robert Svensson, hade också kommit upp från Skåne för att delta under fredagen. Han kom snabbt in i gänget och det blev en bra start för honom i företaget.

Någon timme senare samlades vi återigen för att utmana varandra i bowling och det råder delade meningar om vem som vann... Datorn strulade och det slutade med att alla utnämnde sig själva till vinnare. En enkel lösning på problemet ; )

Nallebudet kör återigen sponsring av vädret på TV4, Kalmar län, denna månaden. Spännande och hoppas på bra utdelning : )

Villervallas efterlängtade vinterkläder finns nu i vår butik SagoPalatset. Villervallahörnan utökar och det är fantastiskt att se vilken efterfrågan det är på deras kläder. Välkomna in till oss på Verkstadsgatan 7 i Kalmar, för er som har möjlighet att titta förbi!

En fortsatt härlig höst önskar jag er!

Kram Madde

www.nallebudet.se
www.sagopalatset.se

Hemma från Paris

Hej!
Det har varit en intensivperiod nu. Vårt företag Brigbys hade mässa i stockholm och direkt efter åkte vi till Paris för att hälsa på vår leverantör Djeco. De ställde där ut på mässan och visade sina otroligt fina spel, pyssel och inredningsprodukter. Det mesta hittas givetivs i vår butik SagoPalatset. Brigbys håller även på att nyanställa en säljare och det är inte helt enkelt att få till alla detaljer. Man kan ju hoppas att partierna i valdebatten nu förstår hur viktigt det är att kostnaderna för att ansätlla minskar. Kan man anställa fler ger det större intäkter både genom skatt och tillväxt och på så vis får systemet mer pengar i slutändan.

I butiken har också Villervalas alla höstnyheter kommit och det har tagit en stund och få allt på plats. Nästa vecka väntar vi in vinterkläderna och det ska verkligen bli jätteroligt.

Vi har fått tre praktikanter på företaget som alla verkar jättemysiga. Det är fullt med ordrar som ska packas och levereras. Vi har också en del nya webbbutiker som vi skapar och hyr ut som är på g.
Jag kan rekommendera några till er.

www.selvage.se
www.valdi.se
www.cykeltorget.com

Han en forstatt skön helg
Hälsningar
Hanne
Djecos spel på mässan Bilden visar Djecos nyheter på mässan.

RSS 2.0